Over Voet Vitaal

Onze voeten verdienen extra aandacht. Dit deel van ons lichaam wordt zwaar belast. Toch zijn er maar een kwart van alle Nederlanders die geregeld hun voeten door een bekwame pedicure laten verzorgen. Pijnlijke voeten kunt u verhelpen door een bezoek aan een pedicure. Maar ook ter voorkoming van klachten aan uw voeten kunt u een afspraak maken.

Mijn naam is Jolanda Desaunois en ik ben sinds 27 mei 2014 in het bezit van mijn Basisdiploma pedicure en sinds 19 mei 2016 gediplomeerd Medisch Pedicure. Persoonlijke aandacht staat bovenaan mijn lijstje. Daarom worden de pedicure behandelingen bij u thuis in uw eigen omgeving gegeven. Ik neem de tijd voor u, en u kunt zich volledig ontspannen tijdens uw behandeling. Een voetbehandeling is pure ontspanning en verzorging van uw voeten. Ik kom bij u voor een behandeling bij voetproblemen, gespecialiseerde technieken en behandeling van risicovoeten. Bij risicovoeten kunt u denken aan en diabetische voet, reumatische voet, spastische voet, oudere voet en de verwaarloosde voet.

Ik sta geregistreerd in het KRP, het kwaliteitsregister pedicures. Alleen pedicures met een door de branchevereniging erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP. Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht haar accreditatiepunten te behalen door middel van bij- en nascholing om kennis in het vakgebied bij te houden. Verder ben ik lid van de brancheorganisatie PROVOET. Deze brancheorganisatie behartigt de belangen van alle aangesloten pedicures.

KRP nr 13896

Provoet lidnr. 313467
logo provoet

Voor het privacybeleid van Voet Vitaal Flevoland, klik hier.

Neem vrijblijvend contact op

    Voet Vitaal Flevoland © 2024

    Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl